Navigate / search

Ny underholdnings-dille

Hvad skal man dog med Teletubbies, når man har en tørretumbler? Kaya bliver helt rolig og glad, når hun finder tørretumbleren på badeværelset i aktion. Hun sætter sig ned og kigger beundrende på tøjet, der bare cirkulerer rundt. Engang imellem prøver hun at fange det – men indtil videre uden den store succes 🙂 I det hele taget er vores badeværelse Kayas yndlingsrum. Fx udgør brusekabinen et sandt himmerige, og hun benytter enhver chance til at snige sig derind og “lege” med shampoo-bøtterne.

Endnu en virus

IMG_7882_bw, originally uploaded by Hr. espensen.

Så var jeg lige en tur ved lægen med Kaya. Hun har sovet vildt dårligt den sidste uge og har virket lidt overfølsom inde i munden. Vi troede egentlig, at hun var ved at få en tand (hun mangler nemlig stadig at få nogen stykker). Men så opdagede Charlotte nogen små blister på spidsen af Kayas tunge.

Vi skrev til lægen, der altså gerne ville se hende. Hun ville nemlig checke om det kunne være Hand, Foot, Mouth disease. Men da Kaya ikke havde spor af knopper eller blister på hverken fødder eller hænder, konkluderede lægen, at det måtte være en eller andet art virus. Heldigvis er hun glad og frisk i løbet af dagen – og om natten må hun så få lidt panodil så hun kan sove.

Det første ord

Kaya “snakker” dagen lang. Det meste giver ikke rigtig mening, men der er begyndt at dukke nogle klare gengangere op. Så nu er vi helt sikre på, hvad Kaya har udset sig som sit første ord. Det er i al sin enkelhed: OP! Fantastisk 🙂 Og vi er næsten sikre på, at hendes andet ord er: TAK! Vi har leget “værsgo … tak-legen” i et par måneder og nu lader det til, at TAK har bidt sig fast.