Navigate / search

Ride-dag!

Fredag formiddag går Kaya til Ridning sammen med hendes veninde Magda. Her er lidt stemningsbilleder fra rideturen for et par uger siden. Kayas hest hedder iøvrigt Chap – et af de mange ord der sidder helt og aldeles fast og bliver brugt flittigt.

Store lægedag

Mandag var Kayas store lægedag: 3-års undersøgelse, hepatitisvaccination og øjenlæge på sygehuset. Hun klarede det hele med bravour. 12 kg, 87 cm, øjne som en normaltseende, og selv den grumme vaccination stod hun igennem uden at græde. Warw hvor var jeg stolt af hende. For Kaya var dagens højdepunkt nok ventevætelset på sygehuset, hvor hun kunne boltre sig i legetøj.


– Posted using BlogPress from my iPhone

Weekend i København

, originally uploaded by Hr. espensen.

Sikke en dejlig weekend. Vi var hele familien i København for at være sammen med nogle af vores rigtigt gode venner. Den samlede børneflok er ved at være ret stor når vi er sammen – så der var gang i den. Det er sjovt at se forskellen mellem Kaya og Rosa når de kommer ud. Kaya elsker det når der er mange mennesker – hun er i hopla med både børn og voksne omkring hende. Rosa derimod… er lidt mere reserveret. Hun kan godt lide det – men det tager lidt længere tid.

Også sjovt at have ungerne med på flyveren. Nu, hvor de begge er over to år, har de jo hvert deres sæde. Så det var nærmest helt afslappende at flyve sammen med dem.