Navigate / search

Kromosom-tip: Saks, papir og… ingen sten

Er du konkurrencemenneske? Kan det ødelægge dit humør, hvis du taber i Wordfeud eller ludo? Har du prøvet at gå i seng med en klump i maven, fordi dit hold tabte i Trivial Pursuit? Så er det nok en gang tid til at tage ved lære af Kaya. 

Når Kaya leger sten, saks og papir… så er der ingen sten med! Det er den første regel, som hun har bøjet. Saks og papir er bare et mere simpelt og tilgængeligt spil. Og desuden så skiftes man til at have henholdsvis saks og papir. For når Kaya spiller, så handler det aldrig om at vinde – det handler om at hvine af fryd og skraldgrine imens spillet står på. Alle vinder – ingen taber! Prøv det! Jeg lover det ikke ødelægger dit humør.

Saks & Papir
Deltagere: 2
Tid: Så længe du gider

Regler:
Spillerne tæller til 1-2-3-nu og på “nu” laver spiller 1 en saks med hånden (pege-og langemand bevæges med saksebevægelse) mens spiller 2 laver papir (flad hånd). Og her kommer det vigtigste: spiller 1 “klipper” i papiret og begge spillere hyler af grin. Efterfølgende skiftes rolle og spillet fortsætter i uendelighed.

 

Kaya kan svømme!

IMG_6135.jpg, originally uploaded by Hr. espensen.

Efter en hel sommer i USA med masser af badning i swimmingpools, floder, søer og hav har Kaya pludselig lært at svømme. Ja ja – hun skal da have både svømmevinger og bælte på – men så går det også derudaf.

Længe har hun haft et stort problem når hun bader… Hun griner og griner og griner. Og derfor får hun jo konstant vand i munden. Men nu har hun fået lidt mere kontrol over hendes latter og plasker stolt rundt i svømmehallen.

Kusiner på besøg

Hjemme hos Kaya har vi haft en fantastisk weekend. Vi har nemlig haft besøg af pigernes kusiner Amanda og Josefine af Klokkerholm. Både Kaya og Rosa har nydt de to logerende – der er blevet grinet, grædt, slåsset, pjattet og leget til den helt store guldmedalje. Tak til de to skønne kusiner for et par dejlige dage.

Rosa nød, at der var nogle store piger, som kunne sætte gang i legen. 

Kaya giver thumbs up – et håndtegn der for Kaya altid følges op med et verbalt “det er en aftale”

Prinsessepiger

Amanda

Josefine

Det er en aftale… igen!