Navigate / search

Mand med downs syndrom synger nationalsang til Boston Red Sox kamp

Denne video med med 38-årige Michael Mullins dukkede op på mit Internet den anden dag. Og pludselig sad både Charlotte og jeg midt i frikadellerne og tudede af glæde. 

Michael har downs syndrom og er desuden kæmpestor fan af baseballholdet Boston Red Sox. Videoen viser den dag, hvor han fik sit allerstørste ønske opfyldt – nemlig at synge nationalsangen på Fenway Park  før en Red Sox kamp. Michael synger iøvrigt fantastisk – og så er det bare så dejligt når verden ser, at også mennesker med downs syndrom har drømme og ambitioner.

Se også nedenstående video, hvor Michael øver sig sammen med sin far. altså… hvor er han sej. Herhjemme er vi blevet Red Sox fans fordi de gav ham muligheden for at udleve sin drøm.

En hilsen fra musikchefen

Er der nogen der kan huske min anmeldelse af damen på række 17? I dag har musikchefen ved Aalborg Symfoniorkester taget tråden op i en klumme i Nordjyske. Læs den her:

Jeg bliver glad i låget, når Jan i den grad åbner armene mod kulturelle bonderøve som mig. Så er der jo plads til mig i Musikkens hus. Måske jeg alligevel kan komme med i hulen. Tak til Jan – glæder mig til at se vores helt eget symfoniorkester i aktion i vores helt eget musikhus.

IMG_0206
Fra Nordjyske Torsdag den 8. maj 2014