Navigate / search

En helt almindelig fortand

Når man er 6 år og har Downs syndrom er der mange ting, der ikke går helt efter bogen. Kaya bruger stadig ble, taler ikke så godt og kan ikke helt følge med lillesøster på 4 når det kommer til bogstaver og tal. Kaya lærte at gå sent, lærte at spise rugbrød sent og hun har endnu ikke helt lært at man ikke må tegne med tusch på gulve og vægge. Som forældre vænner man sig til, at tingene bare er lidt forsinkede.

Derfor var det også med stor forskrækkelse, at vi for nogle uger siden opdagede, at Kayas ene fortand sad løs! “Hun må da være faldet” foreslog Charlotte”. “Eller være syg!” kvitterede jeg. Og så afsted til netdoktor og alle de andre hypokondrifremkaldende webservices. Men sørme om det ikke viser sig, at fortænderne skal falde ud når man er 6 år…Og det er Kaya jo lige blevet.

Så det er altså helt normalt… normalt?!? Hvad faen sker der her? Har Kaya almindelige fortænder?

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website