Navigate / search

Kaya til jule-ride-stævne

Idag var Kaya til juleafslutning på sin rideskole, hvor hun hver uge går til ridefysioterapi på Finstrupgaard i Dall. Traditionen tro bliver der gjort meget ud af det og ungerne skal ride “opvisning”. I år var Kaya heldig, at hun skulle ride sammen med veninden Magda – og desuden vrimlede det med både gamle og nye venner fra børnehave og skole. Og Kaya var ved at sprække af stolthed over, at både mor, far og Rosa var med for at se, hvor dygtig hun er blevet.
 


 

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website