Navigate / search

Amerikansk dreng med downs bliver optaget på college

Altså… hvis du endnu ikke har set denne video – så gør det lige! 20-årige Ryan Holcombe har downs syndrome – og i videoen her har hans mor filmet det øjeblik, hvor han åbner brevet, der fortæller han er optaget på college. Ryan er optaget på Clemsom LIFE programmet på University of South Carolina, som er et særligt program for unge med særlige indlæringsproblemer.  Videoen er set over 1,5 mio gange på youtube og man bliver SÅ glad i låget af at se den.

 

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website