Navigate / search

Juleferie i Florida

kaya_fortmyers-1211

Florida er sådan et sted, som man føler man kender allerede før man besøger det første gang. Og når man første gang kører over MacArthur Causeway mod South Beach Miami, så føles det som om man er med i en film, som man har set igen og igen. Vejret, vandet, palmerne… alting er præcis som man forestiller sig. 

Vi bøvsede stadig med andesmag  da vi sad i en flyver mod Florida tidligt den 26. december. I øvrigt en, på papiret, rædselsfuld flyrejse (Aalborg-Amsterdam-New York-Miami) på 21 timer. I virkeligheden var det ikke så slemt og både Kaya og Rosa klarede den endnu engang til topkarakter.

SOUTH BEACH BABY
De første dage på rejsen boede vi på South Beach i et lidt for bette værelse på et udemærket men lidt ligegyldigt hotel (The Kent Hotel). Adressen var der dog intet galt med. Med bare 5 minutters gang (i Kaya-tempo) til stranden og Ocean Drive var vi lige der, hvor vi gerne ville være. Vejret var lidt for godt til, at man må brokke sig… men lidt dårligere end vi havde håbet. Der var egentlig varmt nok, men det blæste en del og så var der mange regnbyer. Vi så ikke meget til solen de første dage. Heldigvis var byen og selskabet i verdensklasse. Og så boede vi næsten lige ved siden af en genial og klassisk morgenmadsdiner – 11th street diner

Som nogenlunde de eneste på South Beach var vi ude og bade ved stranden hver dag. Vandtemperaturen var lidt ligesom Vesterhavet i DK om sommeren. Men det er åbentbart virkelig koldt på disse egne, for det skete mange gange, at de lokale stoppede op og pegede og grinte af os. Vi var ligeglade – for pigerne og jeg havde aftalt, at vi skulle bade HVER dag! Jeg håber ikke det er sidste gang vi har været i Miami – forhåbentlig får vi næste gang lov at opleve den i fuld solskin, som man kender det fra filmene.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website