Navigate / search

Ultra objektiv anmeldelse: Småpenge-Spar Nord

Denne app er blandt de allerbedste jeg har prøvet… Ja… ok… Jeg har selv lavet den! Altså det vil sige, at det har vi hos Weltklasse – for Spar Nord. Så måske skal jeg ikke anmelde den så meget som jeg bare skal fortælle, at jeg er glad i låget. 

De allerførste skitser til Småpenge kan du se herunder. De er tegnet med min faste og sikre hånd på min ipad. Og, jo jo. Jeg kan da måske godt se, at stilen er forbedret en lillebitte smule siden da. Og nu ligger app’en så på 1. pladsen i App Store under kategorien børn. Jeg er glad og stolt – Hent den til ungerne nu. 

købmand
Den allerførste idé var tilsyneladende, at købmanden skulle være iklædt en stram guldhjelm og konstant lave jazzhands.
penge
Med denne præcise gengivelse lærer børnene nemt og hurtigt forskellen mellem de forskellige mønter…


The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website