Navigate / search

Bloggere holder 5 måneders sommerferie

Hold da op! Så gik der lige 5 måneder uden nyt her på siden. Men sådan er det søde liv som blogger. Hjemme hos Kaya har vi nydt tiden med bl.a. en fantastisk ferie i Thailand. 

Nu har vi lige givet hinanden et gok i nøden og har genstartet bloggen her. Vi er straks tilbage med nyt om Kaya og resten af familien. Indtil da kan I være grønne af misundelse mens i ser videoen fra vores dejlige sommerferie.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website