Navigate / search

Tjener forsvarer dreng med downs

Milo Castillo

I Houston, US er en tjener fra restauranten Laurenzo’s blevet lokal helt. Hvorfor? Fordi han nægtede at servere for nogle af restaurantens gæster!

En af restaurantens gæster, Kim Castillo hyggede sig ved bordet med hendes 5-årige søn Milo, som har downs syndrom. Milo øvede sig, som mange andre 5-årige downs-børn, i at tale og fortalte begejstret sin mor om hans fødselsdag ugen forinden.

Selskabet ved det tilstødende bord stoppede tjeneren Michael Garcia og bad om at blive flyttet til et andet bord. En af mændene ved bordet skal tilsyneladende have brugt ordene: “Børn med specielle behov, bør tage et andet sted hen og være specielle!”
 
Til det svarede tjeneren: “Sir. Jeg er ikke i stand til at servere for dem”. Historien om den standhaftige og principfaste tjener er blevet en lokal og international nyhedshistorie og Michael Garcia oplever nu, at mennesker møder op på restauranten for at trykke hans hånd.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Leave a comment

name*

email* (not published)

website