Navigate / search

En helt almindelig skovtur

Dagen før nytårsaften tog vi en tur i skoven. Det har vi været så mange gange før – men denne gang var ganske særlig. Vi havde nemlig ikke klapvognen med til Kaya. Hun kunne godt gå selv. I en hel time. Det gik langsomt, og vi tog en pause eller to undervejs – men hun klarede turen så flot. Kayas hypermobile led har ellers gjort hende hurtigt træt. Tidligere satte hun sig bare ned på jorden og nægtede at gå videre. Men nu har hun efterhånden styrket musklerne så meget, at vi kunne lade klapvognen blive derhjemme. Det var bare SÅ fedt – at gå sammen i skoven som en helt almindelig familie. Uden hjælpemidler og særlige hensyn. Jubiii.

The following two tabs change content below.
Charlotte
Kayas mor hedder Charlotte. Hun har sit eget reklamebureau. Charlotte synes det er sjovt at danse og synge sammen med Kaya. charlotte@weltklasse.dk
Charlotte

Nyeste indlæg af Charlotte (se alle)

Comments

**Perler på snor** Dorthe
Reply

Jeg bliver altid glad og varm, når jeg besøger jer!
WOW et lækkert fremskridt for jer og så stor en sejr for Kaya!
GODT NYTÅR!

Charlotte
Reply

Ihhh tak 🙂 Dejligt at høre. Også et godt nytår til dig!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website