Navigate / search

Kaya og Troldeungerne 2012

Kaya og Troldeungerne 2012, originally uploaded by Hr. espensen.

For 14 dage siden kom fotografen på besøg i Kaya og Rosas børnehave. Charlotte og jeg tager rigtigt mange billeder til hverdag. Derfor er vi også sådan lidt fine på den med den slags… Vi tror vist nok vi selv kan tage bedre billeder end en eller anden hånddukke-flagrende skolefotograf. Derfor var vi faktisk også tæt på, at sige pænt nej-tak til at ungerne skulle fotograferes (billederne koster jo en mindre formue!)

Men men men. Så gik det pludselig op for os, at det jo handler om noget helt andet. For vi kom til at snakke om vores egne minder fra barndommen. Dengang var det et af årets højdepunkter når fotografen kom. Og selvfølgelig skal vores piger ikke snydes for det.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website