Navigate / search

Årets juletræ

Lige nu sidder jeg i sofaen og kigger på verdens fineste juletræ. Det er allerede kommet ind i stuen, for Kaya og Rosa ville gerne være med til at pynte det i weekenden. Kaya udså sig hurtigt en favoritgren og hang de fleste af julehjerterne på den med ordene “Sådan der – flot”. Og flot er det sq. Især fordi det er pyntet på vores måde. Vi var ude og fælde i det i lørdags – og var ved at kolapse af julestemning. Kombinationen af sne, sol, pebernødder og weekend “did the job”.

The following two tabs change content below.
Charlotte
Kayas mor hedder Charlotte. Hun har sit eget reklamebureau. Charlotte synes det er sjovt at danse og synge sammen med Kaya. charlotte@weltklasse.dk
Charlotte

Nyeste indlæg af Charlotte (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website