Navigate / search

Kromosom-tip: Saks, papir og… ingen sten

Er du konkurrencemenneske? Kan det ødelægge dit humør, hvis du taber i Wordfeud eller ludo? Har du prøvet at gå i seng med en klump i maven, fordi dit hold tabte i Trivial Pursuit? Så er det nok en gang tid til at tage ved lære af Kaya. 

Når Kaya leger sten, saks og papir… så er der ingen sten med! Det er den første regel, som hun har bøjet. Saks og papir er bare et mere simpelt og tilgængeligt spil. Og desuden så skiftes man til at have henholdsvis saks og papir. For når Kaya spiller, så handler det aldrig om at vinde – det handler om at hvine af fryd og skraldgrine imens spillet står på. Alle vinder – ingen taber! Prøv det! Jeg lover det ikke ødelægger dit humør.

Saks & Papir
Deltagere: 2
Tid: Så længe du gider

Regler:
Spillerne tæller til 1-2-3-nu og på “nu” laver spiller 1 en saks med hånden (pege-og langemand bevæges med saksebevægelse) mens spiller 2 laver papir (flad hånd). Og her kommer det vigtigste: spiller 1 “klipper” i papiret og begge spillere hyler af grin. Efterfølgende skiftes rolle og spillet fortsætter i uendelighed.

 

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website