Navigate / search

Kaya kan svømme!

IMG_6135.jpg, originally uploaded by Hr. espensen.

Efter en hel sommer i USA med masser af badning i swimmingpools, floder, søer og hav har Kaya pludselig lært at svømme. Ja ja – hun skal da have både svømmevinger og bælte på – men så går det også derudaf.

Længe har hun haft et stort problem når hun bader… Hun griner og griner og griner. Og derfor får hun jo konstant vand i munden. Men nu har hun fået lidt mere kontrol over hendes latter og plasker stolt rundt i svømmehallen.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Mikael Espensen
Reply

Hej familiendanmark. Tak fordi du kiggede forbi og tak for kommentaren. Vi skal nok huske at kigge forbi din blog i ny og næ – den er rigtig fin og hyggelig :o)

familiendanmark.bloggersdelight.dk
Reply

Tusind tak 🙂
Er ret misundelig på jeres fine lay-out. Har indtil videre brugt ufatteligt mange timer på at forsøge at sætte min side op, men må konstatere, at jeg ikke lærer det foreløbigt (godt jeg er på barsel 🙂

Mikael Espensen
Reply

Ja det kan godt være lidt bøvlet at få layoutet til at spille. Men tak fordi du synes om vores :o)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website