Navigate / search

Kusiner på besøg

Hjemme hos Kaya har vi haft en fantastisk weekend. Vi har nemlig haft besøg af pigernes kusiner Amanda og Josefine af Klokkerholm. Både Kaya og Rosa har nydt de to logerende – der er blevet grinet, grædt, slåsset, pjattet og leget til den helt store guldmedalje. Tak til de to skønne kusiner for et par dejlige dage.

Rosa nød, at der var nogle store piger, som kunne sætte gang i legen. 

Kaya giver thumbs up – et håndtegn der for Kaya altid følges op med et verbalt “det er en aftale”

Prinsessepiger

Amanda

Josefine

Det er en aftale… igen!

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website