Navigate / search

Søstrekærlighed

De slåsser og skændes meget – altså Kaya og lillesøster Rosa. Men de er også glade for hinanden. Nogen gange stikker det helt af for dem – og så er der slet ingen grænser for, hvor meget de bare eeelsker hinanden. Tit er det faktisk, hvis de er ude blandt mennesker, som de ikke kender så godt. Sådan et moment havde de under lørdagsmiddagen til aktivitetsweekend med downsforeningen.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website