Navigate / search

Berlin med mormor og morfar

For et par uger siden hoppede vores lille firkløver på flyveren til Berlin. Mormor og morfar havde inviteret os derned på en forlænget weekend. Det var en rigtig fed tur. Vi havde lejet en lejlighed i Prenzlauer Berg, hvor ungerne kunne boltre sig på den ene legeplads efter den anden. Som altid gik Kaya efter de største og sværeste rutsjebaner. Især når mormor kiggede, så hun kunne vise, hvor dygtig hun er. Det var en super weekend, hvor vi hyggede med øl i solen, flere legepladser, søndagsmarked i Mauer Park, shopping med mormor og lækker gastronomi. Og så havde Kayas far endda fødselsdag på turen. Så han blev vækket med skønsang, balloner, gaver – og ja endda stjernekastere. Resten af dagen vimsede Kaya rundt med et flag. For hende var det næsten lige så godt som at have fødselsdag selv.

The following two tabs change content below.
Charlotte
Kayas mor hedder Charlotte. Hun har sit eget reklamebureau. Charlotte synes det er sjovt at danse og synge sammen med Kaya. charlotte@weltklasse.dk
Charlotte

Nyeste indlæg af Charlotte (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website