Navigate / search

Kaya & Chap

Kaya & Chap, originally uploaded by Hr. espensen.

Sommerferien bragte os bl.a. forbi en Disney butik i Salt Lake City. Rosa kunne nærmest ikke være i sin krop af begejstring – her var jo prinsesser, nussepusse-slotte og lyserøde tryllestave i et væk.

Kaya tog det hele med lidt mere sindsro… indtil hun fik øje på to små tøjdyr der forestillede Chip og Chap. Nu skal det siges, at Kaya havde set ret mange Chip & Chap film på bagsædet under vores Road Trip. “Kaya – Elsker Chap” udbrød hun begejstret og så krammede hun ellers de stakkels små tøjdyr så hun blev helt rød i hovedet. Vi måtte naturligvis op med dollar-sedlerne… vi kunne simpelt hen ikke vriste dem fra hende igen.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Crazy Cat Lady
Reply

De disney butikker er også farlige.. Det er nærmest umuligt at komme derind uden at gå ud uden en lille ting 😀 Selv for voksne mænd 😀

Leave a comment

name*

email* (not published)

website