Navigate / search

Undskyld vi er her

Igår var der premiere på DR programmet “Undskyld vi er her” hvor man følger Downs pigerne Sandra, Maria og Sara. Charlotte og jeg så programmet sammen og blev rigtig glade. For hvor er pigerne bare helt fantastisk søde og dygtige. Dejlig at se, hvordan unge voksne med downs håndterer hverdagen med oprejst pande. 

Og så grinede vi også meget. For hvor er pigerne bare skønne og sjove. Vi griner også rigtigt meget af Kaya i vores hverdag… jeg har sagt det før: mennesker med downs er bare sjovere end os andre. 

Se med de næste 5 onsdage på DR kl. 21.00

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website