Navigate / search

Dovne bloggere hjemvendt fra sommerferie

Nå – så gik den sommer! Stort set uden blog-indlæg. Men det er altså også fordi vi har hygget os sådan.

For et par uger siden kom vi hjem fra 1 måneds road trip gennem det vestlige USA. De første 14 dage fulgtes vi med pigernes fasterfut, onkel Peter og idol nr. 1 Fætter Mikkel. Det var selvfølgelig fuldstændig fantastisk og vi nød alle 4 de mange oplevelser. Nysgerrig? Så kig med i rejsebloggen, som vi skrev mens vi rejste: www.rockymountainexplorers.blogspot.com.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website