Navigate / search

Mount Rushmore og Crazy Horse

Så kom vi forbi de fire præsidenter på Mount Rushmore. Selv om det var et imponerende syn kunne vi ikke lade være med at sammenligne lidt med den lille havfrue. Man har et billede af, at monumentet skulle være gigantisk, men ansigterne er faktisk “kun” ca 18 meter høje.

Anderledes er det med monumentet, som man bygger for indianer-legenden Crazy Horse tæt på Mount Rushmore. Selvom der stadig er mellem 50 og 100 år tilbage af arbejdet, kan man allerede nu fornemme hvor gigantisk det bliver. Dt virker på en eller anden måde retfærdigt, at indianerne får et monument, der er så meget større end præsidenthovederne. Når det engang står færdigt vil det være verdens ubetingede største monument.


Her er i øvrigt dejligt varmt. Op mod 40C midt på dagen.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website