Navigate / search

Kaya og familien

IMG_1272-2.jpg, originally uploaded by Hr. espensen.

I løbet af de sidste 14 dage har vi været til flere familiearrangementer – på både mor Charlottes og far Mikaels side. Kaya er grundlæggende begejstret for at være med – især, hvis der er andre børn. Hun er altid dygtig til at hilse på alle – også selv om hun måske ikke ser alle så tit. Som alle børn i den alder, holder hun selvfølgelig et vågent øje med mor og far – de skulle jo nødig tage afsted uden hende. Men det er sjovt at se, hvordan hun er langt hurtigere til at acceptere den sociale situation end lillesøster Rosa. Kaya er igang med at lege med de andre børn lang tid før Rosa rører på sig. Til gengæld mister Kaya måske gejsten lidt tidligere og ender gerne med at sidde på skødet af mor eller far.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website