Navigate / search

iKids

iKids, originally uploaded by Hr. espensen.

I weekenden havde vi besøg af gode venner fra Amager. På billedet nørder vores piger igennem sammen med kammeraten Hans, der ligesom pigerne elsker iGadgets.

Ufatteligt som børn kan blive grebet af iPads og lignende dimser. Og jeg tror virkelig oprigtigt på, at de lærer mens de leger. I øvrigt også sjovt at se, hvordan dimserne til tider kan fungere som sociale katalysatorer for ungerne. De viser hinanden, hvordan man gør og snakker om hvad der er sjovt og hvad der ikke er. Og jojo… så råber de da også højt af hinanden, når der ikke er enighed om, hvorvidt der skal spilles Angry Birds eller Toca Boca.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Sebrina og Nicolai
Reply

haha det er helt utroligt med de ipads, telefoner og jeg ved ikke hvad. Vores Aya på snart 2 år har fuldstændig styr på at betjene både ipad og iphone, så vi må sætte lidt kvoter på 🙂 hyggelig blog iøvrigt!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website