Navigate / search

"Brød – smager godt"

Kaya nyder morgenbrød

Sådan sagde Kaya her til morgen, da hun stolt bar franskbrødet fra bilen og hen til køkkenbordet. Og selv om det måske kun er Charlotte og jeg der hører det hele – ja så begynder hendes sætninger altså at blive længere. Hun øver sig i nye ord-sammensætningen hver dag.

Der er ingen tvivl om, at talepædagogen i Kayas børnehave skal have en stor del af æren for at Kaya udvikler sit sprog. Men det samme skal altså Rosa. Hun snakker konstant med Kaya, bruger tegn og forklarer Charlotte og jeg, hvad Kaya vil. Det er som om Rosa forstår hende allerbedst – og kan høre ord som vi end ikke kan.

Rosa forstår Kaya allerbedst
The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website