Navigate / search

Debat om 12-ugers scanning i Norge

Ret interessant at følge med i debatten i Norge lige nu, hvor man diskuterer 12-ugers scanning. Og så elsker jeg altså bare når mennesker med Dows selv deltager i den offentlige debat. Hatten af for Tom Høisveen, der tilbyder at mødes med politikerne og fortælle om livet med downs syndrom. 

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Debat
Reply

Ja spændende.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website