Navigate / search

Derfor skal børnene med på storbyferie

Hjemme hos Kaya er vi ret glade for at rejse. Charlotte og jeg har rejst meget sammen før vi fik børn – og gør det også nu, sammen med ungerne. Og selv om vi elsker både solferie og naturoplevelser, så banker vores hjerte særligt for verdens storbyer. 

Kaya var med os i New York, da hun var bare 4 måneder. Og siden har vi haft begge piger med i Barcelona, Paris, Berlin og New York (igen… vi elsker sgu den by).

Vi møder rigtigt mange kolleger (altså andre forældre), der slet ikke kan forstå, hvorfor vi kan finde på at tage ungerne med på den slags ferie. Igen og igen hører vi vrøvl ala “ungerne har jo ingen glæde af det”, “det er i HVERT FALD ikke for børnenes skyld” og “Vi vil nu helst holde ferie på børnenes præmisser”.

Vi er selvfølgelig alle forskellige og man skal gøre præcis, hvad man har lyst til. Men i mine ører er den slags noget overhelligt vrøvl. Og til tider tror jeg forældre bruger deres børn som undskyldning for at vælge den trygge og nemmeste løsning. Derfor… Her kommer:

8 gode grunde til at børnene skal med på storbyferie:

  1. Hvis forældrene er glade og får ny spændende inspiration – så er børnene glade og får ny spændende inspiration!
  2. Storbyer er fyldt med legepladser
  3. Storbyferie byder på masser af lange gå-ture. Børnene kommer til at bevæge sig mere end på stranden
  4. Hver dag i storbyen byder på nye oplevelser. Ungerne kommer aldrig til at kede sig.
  5. Børnene bliver udfordret. Spændende mad, mennesker og kulturer. 
  6. Alle mennesker elsker børn – du og børnene vil møde og tale med flere mennesker end på nogen charter-destination
  7. Storbyen byder på de mest fantastiske børne-universer som fx Berlins Kolle 37 og New Yorks Museum of natural history
  8. Storbyen har fantastiske naturoplevelser helt tæt på. Prøv fx. Central Park eller Jardins des tuelleries med ungerne – de vil elske det. 
Nu vil vi glæde os til vores næste rejse… den går til over-charter-destinationen over dem alle: Tenerife. Men næste sommer glæder vi os til bl.a. San Francisco og Las Vegas. Selvfølgelig sammen med børnene. 

3 piger giver den gas i Paris
Charlotte og Kaya i Central Park
Kaya, mormor og morfar på bustur i Barcelona
The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Anonymous
Reply

Vi tager altså afsted med tre stk, ikke lige storby, men på køre-ferie syd på og kommer til og snakke med lige så mange også fordi vi har Mathilde med.
Oplever rigtig meget, sol, sommer, vand, markeder, legepladser både på camping og ikke mindst i de byer vi nu bor i.
Børn er ingen hindring med mindre man kun vil ligge og sole hele ferien , så har man måske et problem 🙂 Hilsen en fam der også elsker og rejse.

espensen
Reply

Hej Mathildes familie. Ja – den slags ferie kan vi også godt lide. Vi kan vel egentlig lide al slags rejse 🙂 tak fordi I kiggede forbi.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website