Navigate / search

Pusterum fra hverdagen

Aal-Cph, originally uploaded by Hr. espensen.

Hjemme hos Kaya er der fart på. Afsted til Børnehave og vuggestue – Masser af spændende opgaver på Weltklasse, madpakke, tøjvask, overkorrekt økoindkøb og ih og åh så meget familie-tid.

MEN. Nogengange stikker Charlotte eller jeg afsted – helt alene. Heldigvis har vi verdens allerbedste venner, der bor på Amager. Og heldigvis ligger Amager nærmest i terminal 1 i Kastrup lufthavn. Eddersparkemig fantastisk med sådan en dag, hvor man er helt sig selv, nyder København og vennerne. Og er du sindssyg, hvor er det fantastisk at se sine unger når man kommer hjem igen.

Besøgte i øvrigt de nyåbnede Torvehaller på min egotur i onsdags. Den ene af hallerne forekom mig en anelse tøset. Mudder-creme og og lyserøde nussepusse-kager er ikke lige mig. Pizzaerne hos Gorm og slagter-butikkerne i den anden hal kan dog sagtens anbefales.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website