Navigate / search

Kaya og lillesøster

Hjemme hos Kaya bor jo også lillesøster Rosa på to-et-halvt. Med bare 14 måneder imellem dem lever de et rigtigt søster-liv med skænderier, grineflip, krammere og gok i nødden. Her er lige en video med et stille øjeblik, hvor pigerne leger sammen med deres iPad.

 

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Dee
Reply

Har ikke kommenteret her på bloggen før, men vil bare lige skrive, og fortælle at jeg læser den ofte! så tak! 🙂

espensen
Reply

Tak for din hilsen Dee.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website