Navigate / search

Psykosomatisk endetarmstemperatur?!?

diptic, originally uploaded by Hr. espensen.

Rosa havde feber imorges! Endda ret høj feber – 39,5! Derfor skulle hun selvfølgelig blive hjemme fra vuggestuen. Få timer senere løb hun storfnisende rundt på børnebiblioteket inde på hovedbiblioteket i Aalborg og fortalte begejstret at hun ville have is!

Det er ikke første gang, at vi har holdt en dødsens syg trunte hjemme, som pludselig er blevet rask når mor eller far bliver hjemme sammen med dem. Gad vide om børn kan regulere deres endetarmstemperatur på kommando? Jeg ved godt det lyder usandsynligt… synes bare, jeg ser flere og flere tegn på, at det er sådan det forholder sig.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website