Navigate / search

Hjemme på pædagogisk dag

Hjemme på pædagogisk dag, originally uploaded by Hr. espensen.

Børnehaven har lukket idag. Og så må far jo tage den hårde tjans at blive hjemme for at passe Kaya – nogen skal jo gøre det 🙂

Kaya er blevet glad for at tegne. Eller det vil sige – hun giver ordrer og jeg tegner… “sol”, “dreng”, “mor”! Lyder det bestemt, mens jeg hjælpeløst fører pennen. Hun er dog et taknemmeligt publikum, der glad accepterer at mine krusseduller forestiller alverdens motiver.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Anonymous
Reply

Hvor er det altså sjovt hvor meget Alma minder om Kaya – Alma er også blevet super glad for at tegne – og det foregår på nøjagtig samme måde – fortæller os hvad VI skal tegne og hvad hun ikke synes vi skal tegne. Hihi.

Kh familien Bakmann

espensen
Reply

Hej alle Bakmann’er. Ja det er altså skægt som de følges.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website