Navigate / search

Tirsdagsmiddag – Hjemme hos Magda

Kaya, originally uploaded by Hr. espensen.

Hver eneste tirsdag (næsten uden undtagelse) over det seneste år, har vi spist aftensmad sammen med Magdas familie. Magda er Kayas veninde – hun er ca. et år yngre end Kaya og så har hun også Downs syndrom.

Magdas forældre er blevet nogen af vores allerbedste venner og vi nyder vores tirsdage sammen, hvor der bliver snakket forbavsende lidt om Downs syndrom og forbavsende meget om helt normale børneproblemer. Og så har vi en forfriskende fælles humoristisk tilgang til det at være “belastet” familie.

Kaya, originally uploaded by Hr. espensen.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website