Navigate / search

Ridefysioterapi og Downs syndrom

Kaya har gået til ridefysioterapi siden hun var ca. 1 år gammel. Nu er hun snart 4 og hun rider stadig sammen med fysioterapeuten hver eneste uge. Nogengange bliver vi spurgt, hvorfor, hvordan og hvor meget terapien hjælper hende. Vi selv kan kun konstatere, at der er fremskridt. Vi har svært ved at forklare og vurdere hvorfor – og hvordan. Vores standard-svar er noget i retning af “Kaya er hypermobil – og så hjælper ridefysioterapi til at styrke hendes muskulatur”.

Så… for at få et ordentligt og kompetent svar, spurgte jeg Kayas ridefysioterapeut om hun ikke ville forklare det.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website