Navigate / search

Meddelelsesbogen


Kaya er virkelig faldet godt til i hendes nye børnehave “Bakkegården”. Hun er så glad for at være der, og har allerede fået rigtigt gode venner. Hun nyder også godt af de mange ressourcer, der er i en specialgruppe. Hendes sprog udvikler sig fx pludselig markant (tak til talepædagog Trine).

Og vi følger med hver eneste dag i den fantastiske håndskrevne meddelelsesbog som pædagogerne skriver.


– oprettet på min iPhone

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website