Navigate / search

1. dag i børnehaven

Kaya – juli 2011, originally uploaded by Hr. espensen.

Stor dag for Kaya (og forældrene). Første dag i Børnehaven Bakkegården i Aalborg. Prinsessen har fået en plads i børnehavens specialgruppe, hvor der ialt er plads til 8 børn. Specialgruppen er integreret med den “almindelige” børnehave, hvor der er plads til 48 børn.

Det var lidt hårdt (igen… specielt for forældrene), at sige farvel til vuggestuen, hvor Kaya har haft 3 fantastiske år. Personalet i Vuggestuen Spiren er fabelagtigt dygtige og søde – og især støttepædagog Dorte har haft kæmpe betydning for Kayas store udvikling.

Så… Tak for denne gang til alle ansatte, forældre og børn i Vuggestuen Spiren – og goddag til Bakkegården.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Carol N.
Reply

I hope Kaya has a wonderful time! Aidan will start kindergarten in September – it will be very quiet around here :o)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website