Navigate / search

Endelig en avis der spørger en person med Downs

Rigtig fin artikel fra Information, der kommenterer på den årlige rundtur i pressen når “årets tal” frigives. Igen i år er antallet af børn født med Downs i Danmark utroligt lavt – 21 guldklumper i Danmark i 2010.

Det er forfriskende at se et medie gå til sagens kerne og bringe et interview med de mennesker der bedst kan udtale sig – nemlig mennesker der selv har downs. Marie der udtaler sig i artiklen, viser bedre end nogenanden, at downs syndrom ikke er det forfærdetlige handicap, det nogengange fremstilles som.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website