Navigate / search

Verdens farligste løve

IMG_4083, originally uploaded by Hr. espensen.

Igår var der fastelavnsfest i vuggestuen og Kaya troppede op som en helt ekstraordinært farlig løve. Hun stavrede rundt på sine stadig lidt usikre ben med hænderne rejst truende og skreg “WRAAAAAAHHHH”. Ingen tvivl om, at hun var helt med på konceptet.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Carol N.
Reply

Kaya is perfect! Rosa looks quite entertained!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website