Navigate / search

IKEA-leg

I weekenden gik turen til IKEA. Lillesøster Rosa skulle have nye møbler til sit værelse. Selvfølgelig blev der også tid til en tur i den famøse familievenlige restaurant i møbelhuset. Kaya gik målrettet efter legeområdet i restauranten. Og jo flere børn, der kom hen for at lege – jo gladere blev hun. Rosa derimod brød sig ikke som børnevirvaret – og satte sig hen til mor og far. Herfra kunne hun så kigge på storesøster Kaya, der holdt fest og grinede med alle de andre børn. Hvor var det bare sjovt at opleve. Kayas sociale gen fejler i hvert fald ikke noget. Det eneste, der kunne trække hende væk fra legeområdet, var den gulerodskage, som farmand hentede 🙂

The following two tabs change content below.
Charlotte
Kayas mor hedder Charlotte. Hun har sit eget reklamebureau. Charlotte synes det er sjovt at danse og synge sammen med Kaya. charlotte@weltklasse.dk
Charlotte

Nyeste indlæg af Charlotte (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website