Navigate / search

Charlotte og Kaya i Q

_MG_8100, originally uploaded by Hr. espensen.

Så skal pigerne i Q-magasin. Charlotte blev kontaktet af en journalist, der gerne ville fortælle historien om Kaya. Artiklen kommer vistnok i løbet af foråret, men fotografen har allerede været på besøg og taget nogle helt fantastiske billeder.

De er jo ved at blive de rene medie-darlings de 2.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website