Navigate / search

Kuno Beller med warw-effekt

I november kom den store dag: Kayas 3 års fødselsdag. Ud over brunch og kagemand med hele familien betød denne dag også den årlige udviklingstest: Kuno Beller. Det er nu 3. gang, vi får lavet testen på Kaya, så vi var selvfølgelig spændte på at se, hvor meget hun havde udviklet sig siden sidst. 

Og sikke en fest. Resultatet af testen fik de helt store smil frem. Kaya har nemlig haft travlt siden sidste resultat. Så travlt, at småbørnsvejlederen fra kommunen konkluderede, at hun aldrig tidligere havde oplevet et barn med Downs Syndrom udvikle sig så hurtigt på et år. Behøver jeg at sige, at Mikael og jeg lige voksede en meter? Warw. Hvor er hun bare sej.
PS Kuno Beller er en udviklingsbeskrivelse, der fortæller om et barns udvikling inden for 8 forskellige områder – legemspleje og kropsbevidsthed, omverdensbevidsthed, social- og følelsesmæssig udvikling, leg, sproglig udvikling, kognitiv udvikling, grovmotorik og finmotorik. 
The following two tabs change content below.
Charlotte
Kayas mor hedder Charlotte. Hun har sit eget reklamebureau. Charlotte synes det er sjovt at danse og synge sammen med Kaya. charlotte@weltklasse.dk
Charlotte

Nyeste indlæg af Charlotte (se alle)

Comments

Carol N.
Reply

That is wonderful news – I can’t believe she’s 3 alredy!

Best to you from Canada, Kaya!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website