Navigate / search

Fabelagtig Nytårsferie

IMG_3234, originally uploaded by Hr. espensen.

14 dage med sol, strand og vand var lige hvad familien Espensen havde brug for. Vi tog afsted til Tenerife 2. juledag – og så var det ellers bare ned i gear. Dagene blev herligt ens – alle sov længe, lang morgenmad, tur til stranden, pigerne sov lang middagslur mens mor og far læste i solen – og så til sidst aftenhygge med masser af lækker mad og restaurant-besøg med sandal-fødder.

Kaya elsker når vi er på ferie. Især fordi vi er sammen hele tiden. Og på turen her havde hun endda selskab af Onkel Peter, Faster Lotte, Fætter Mikkel og hele familie Kaare Jensen. Og så havde hun selvfølgelig sin lillesøster Rosa, som hun leger med (og skændes med) dagen lang.

I øvrigt godt nytår til alle der læser bloggen. Vi glæder os til 2011, hvor Kaya skal starte i børnehave og forhåbentlig kommer helt op og gå selv.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website