Navigate / search

Statussnak med støttepædagog

IMG_2232, originally uploaded by Hr. espensen.

Den anden dag var Charlotte og jeg til en statussnak i vuggestuen sammen med Kayas støttepædagog Dorthe og en ergoterapeuten fra Neuropædiatrisk team.

Vi var alle enige om, at Kaya har trådt speederen i kælderen når det kommer til både social og sproglig udvikling. Siden sommerferien har hun taget nogle kæmpestore skridt. Fx er hun blevet både hurtig og sikker i at identificere objekter og dyr i bøger.

Og så er der jo det med sproget… hold da op. Pludselig kommer der bare nye ord til hele tiden. Hendes udtale er naturligvis ikke helt i skabet – og det kræver at man kender hendes lyde for at forstå hende. Men det går rigtigt stærkt fremad. Samtidig har hun sat fart på brugen af tegn-til-tale. Charlotte og jeg kan ikke længere følge helt med – så nu har vi sat gang i at få planlagt det kursus, som vi har fået bevilget.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website