Navigate / search

Tak til talepædagog og ørelæge

Kaya hos ørelæge, originally uploaded by Hr. espensen.

Kaya var til tjek hos ørelægen for nylig. For at få tjekket ørerne efter hun har fået lagt dræn i. Alting så perfekt ud.

I øvrigt bør der lyde en stor tak til talepædagogen, der foreslog at Kaya skulle til ørelægen og tjekkes for polypper og væske i ørerne. Efter Kaya har fået fjernet polypperene er hun begyndt at sige langt flere forståelige ord – og det går stærkt fremad. Det er som om hun måske længe har haft et ret stort ordforråd, men ikke har kunnet få ordene ud over læberne.

Så tak til talepædagog og ørelæge.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website