Navigate / search

Hun går!

I dag slog Kaya en ny rekord. Hun gik to meter helt uden støtte. Jubiiiiiiii. Jeg er bare så gennemstolt. Og hun så ud til at være det samme. Smilede over hele femøren. To meter lyder måske ikke af meget. Men i vores univers er det et kvantespring. Det er kulminationen på ugers og måneders forsøg på forsøg. Hendes bløde led kæmper lidt imod. Men Kaya vil bare. Fantastisk at opleve så meget ihærdighed i samme lille krop.


– Posted using BlogPress from my iPhone

The following two tabs change content below.
Charlotte
Kayas mor hedder Charlotte. Hun har sit eget reklamebureau. Charlotte synes det er sjovt at danse og synge sammen med Kaya. charlotte@weltklasse.dk
Charlotte

Nyeste indlæg af Charlotte (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website