Navigate / search

Nu med dræn og uden polypper

Så kom dagen, hvor Kaya skulle have fjernet polypper og lagt dræn i ørene. Pyha. Lidt hårdt at se hende komme i fuld narkose, men tror at det var værre for mig end for hende. I hvert fald klarede hun det super flot og det hele varede kun et kvarter. Nu bliver det bare spændende at se, hvad det hele så betyder for hendes sproglige udvikling. Hun kan jo pludselig høre verden klart nu. Lægens kur for i dag lyder på is og yougurt. Mon ikke vi klarer det 🙂 lige nu tager hun sig lige en lur hos mig for at komme sig oven på morgenens begivenheder.


– Posted using BlogPress from my iPhone

The following two tabs change content below.
Charlotte
Kayas mor hedder Charlotte. Hun har sit eget reklamebureau. Charlotte synes det er sjovt at danse og synge sammen med Kaya. charlotte@weltklasse.dk
Charlotte

Nyeste indlæg af Charlotte (se alle)

Comments

Anonymous
Reply

Nå søde Kaya – godt kæmpet!

Vi håber snart at se jer igen. KH os fra Frederiksberg

Leave a comment

name*

email* (not published)

website