Navigate / search

Hos ørelægen

Hos ørelægen, originally uploaded by Hr. espensen.

Kaya er begyndt at få besøg af en talepædagog henne i vuggestuen. Og noget af det første som talepædagogen spurgte til var Kayas lidt snøvlende stemme. Desuden spurgte han til Kayas nærmest konstante forkølelse. Han anbefalede, at vi tog hende med til en øre- næse- halslæge, som skulle kigge på hendes hals og ører.

Igår var rollingen og mig så henne hos en specialist i Aalborg. De målte først på hendes ører og kunne konstatere, at der sandsynligvis stod noget vand i ørerne. Det sker åbenbart for børn når de er forkølede. Derfor er chancen for, at Kaya går rundt med det hele tiden ret stor.

Efterfølgende kiggede lægen på hendes hals og konstaterede at hun sandsynligvis har for mange polypper. Derfor anbefalede han, at hun skal have fjernet polypper og samtidig have lagt dræn i begge ører. Heldigvis er det ikke noget der haster, så det kommer ikke til at stå i vejen for vores sommer ferie. Nu skal vi i første omgang begynde at skylle hendes næse med en næsespray. Og så skal vi til tjek engang i August, hvor vi sikkert planlægger hvornår indgrebet skal foretages.

Jeg synes det er lidt skræmmende, at min lille trold skal under fuld narkose. Til gengæld mener lægen, at det kan have positiv indflydelse på hendes sprogudvikling – så selvfølgelig skal hun igennem det.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website