Navigate / search

Kaya vil helst ha mor & far

IMG_9876_edit, originally uploaded by Hr. espensen.

Lige for tiden er Kaya inde i en periode, hvor hun bliver mut når vi har hende med ud på besøg. Hun klynger sig til mor og far og får bævrende underlæbe så snart bare én af os er ude af syne. Hun virker som om hun er meget bange for, at vi skal gå – og at hun skal passes af andre. Mon ikke bare det er noget hun skal igennem?

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website