Navigate / search

Ved stranden

IMG_9833, originally uploaded by Hr. espensen.

Vi havde en fantastisk søndag. Charlotte og jeg havde egentlig været på Nibe festival lørdag og havde nok forventet ondt i hovedet og sofatid. Men de postfestivalistiske lidelser udeblev – så vi tog hele familien til stranden. Kaya elsker det. Rosa derimod, er en anelse angst for havet – det må hun have efter sin mor! Men leg i den gigantiske sandkasse faldt i god jord.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Eva
Reply

It’s genuinely very difficult in this busy life to listen news on TV, thus I simply use
web for that purpose, and obtain the most recent news.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website