Navigate / search

Godt nytår på Tenerife

Tirsdag kom vi alle fire hjem efter en fantastisk jule-/nytårsferie på Tenerife. Kaya var i hopla hele vejen. Ikke mindst da hun for første gang i sit liv var en tur ved stranden. Sandet blev nøje vurderet – og smagt på – og det brusende atlanterhav var en sand magnet. Hver gang hun øjnede chancen for det, satte hun i spurt mod vandet. En spurt, som er en ret særpræget blanding af kravlekunst og gangart. Men frem kom hun!
Et andet højdepunkt for Kaya var en mavedanser, som underholdt på en af de restauranter vi besøgte. Så snart hun gik i gang med at svinge hofterne, jublede Kaya – og gjorde sit bedste for at efterligne dansen. Hvem ved… måske har vi fået en lille danse-spire i familien???
Generelt var det bare enormt livsbekræftende at have Kaya med på ferie. Hun holdt humøret højt, når vi andre var ved at være trætte. Hun grinede og vinkede til alle på sin vej. Så jeg var ret stolt af vores lille solstråle. Man kan da kun få en dejlig ferie, når man er omgivet af et positivt lille væsen.

The following two tabs change content below.
Charlotte
Kayas mor hedder Charlotte. Hun har sit eget reklamebureau. Charlotte synes det er sjovt at danse og synge sammen med Kaya. charlotte@weltklasse.dk
Charlotte

Nyeste indlæg af Charlotte (se alle)

Comments

Carol N.
Reply

Sounds wonderful – Kaya and Aidan would get along fantastically!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website